Greet Musch‑de Vries, Natuurgeneeskundig therapeute

In 2016 besloot ik de studie Natuurgeneeskundig Therapeut te gaan volgen. Een weloverwogen besluit met de grootte vraag of ik nog wel kon studeren. Die vraag kon alleen beantwoord worden door ervoor te gaan. Maar waarom een volledige beroeps studie doen als je al bijna 50 jaar bent, een bedrijf aan huis, een man die regelmatig perioden van huis is, 2 studerende kinderen? Ik zocht naar meer antwoorden en handvatten voor verbetering van mijn eigen gezondheid en dat van mijn gezin.

Natuurgeneeskundig Therapeute Greet Musch de Vries

Van 1988 tot 1994 was ik werkzaam op het laboratorium in een ziekenhuis als medisch laborant. Ik heb daar met veel plezier gewerkt maar na zes jaar lokte het avontuur. Samen met mijn man hebben we een prachtige wereldreis gemaakt. Een onvergetelijke ervaring!!

In 1996 zijn we weer thuis gekomen en vrij snel is onze oudste zoon geboren. Rond die periode was al duidelijk dat mijn energie, conditie en gezondheid verre van goed waren. Een jaren lange zoektocht, zowel regulier als complementair volgde. Na meer dan tien jaar afbreuk aan mijn lichaam, door een verstoorde en zeer laag hartritme kreeg ik in 2011 een pacemaker. En vanaf dat moment begon ik weer te groeien, werd lanzaam sterker en kreeg meer energie.

Ieder jaar merkte ik dat ik vooruit ging. De reguliere gezondheidszorg zorgde er voor dat mijn hart weer optimaal funktioneert door middel van een pacemaker en medicijnen. Samen met de complementaire zorg hebben we mijn lichaam weer sterk gemaakt.
Door mijn medische achtergrond raakte ik geïnteresseerd in deze werkwijze en besloot zelf de studie te volgen tot Natuurgeneeskundig Therapeut.
In 2016 begonnen en afgestudeerd in maart 2021.

De volgende modules heb ik tot nu gehaald:
(voor mobiel gebruik tik op de certificaten om ze zichtbaar te maken, voor muizers volstaat rollover)

Certificaten

Bioresonantie

M.E.M.

Natuurtherapieën

Voeding

Massage

Beroepsvaardigheden

Bloemetjes

Natuurgeneeskundige‑Praktijk van Greet Musch-de Vries

  • KvK:76125831
  • Btw:NL003050507B02
  • Iban:NL48KNAB0259766496